Design stores runt om i europa

Nu är det äntligen semester och projekten är i full gång. Jag är så glad att jag har ett nytt projekt att brinna för. Äntligen det var länge sedan jag kände sån inspiration att jag har svårt att sova. Vad de är jag är så upp i varv för ska jag delge er mina läsare så småning om så ha tålamod så kommer ni att få lön för mödan.. Hoppas jag att ni tycker.
Semestertider är tid för resande och ni som inte söker er till sandiga stränder utan den urbana storstadsdjungeln så har jag några möbeldesign butiker som är väld värda sina besök.

Vi tar flyget från Landvetter och mellanlandar i Amsterdam.

På Prinsengracht 645 hittar vi
THE FROZEN FOUNTAIN en butik som har näsa för nya talanger.

 

Applause Machine (Black)  Applause Machine (Red)

Från Amsterdam drar vi vidare med tåg till Barcelona en stad som har puls och där trenderna flödar.

Från stationen tar vi oss till adressen Passeig de Gràcia, 96
08008 Barcelona. där design affären VICON ligger. Affären ägs av designern Fernando Amat.

fachada_bcn 

0707036

The LICHTSACK design lampa är gjord av DuPont fabric. Matchar din Fat Boy sacco säck där hemma.

 

 0495251p 0495253p 0495254p 0495255p 0495250p0495256p 0495257p 0495258p  MIRALOOK CHAIR av Javier Mariscal i alla dessa härliga färger kan man hitta hos VICON. Han designade maskoten för de olympiska spelen i Barcelona 1992. VICON firar 10 år jubileum och du kan som besökare på hemsidan ladda ner en UR läcker klocka som skärmsläckare. Det har jag gjort.10anys

Nu drar vi vidare i Europa till London men det blir i morgon. Nu tar vi in på Hotell och kollar Barcelonas uteliv…

Hipp Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *