Charoltte Perelli datatävling…

Å den var jag ju tvungen att vara med i http://charlotteperrelli.chic.se/page/2/ Nu vet jag ju inte hur jag hamnade på Perellis blogg är inget stort fan precis. hon har alldeles för lite spandexbyxor om ni förstår vad jag menar. Men en dator blir man ju sugen på.

datortavling-643x1200Tävlingen går ut på att designa din datorväska och att svara på en fråga. Frågan har jag svarat på och så här blev mitt bidrag. Leels Databag to Love.

Databag to love.

Vad tron ni läsare kommer jag att vinna eller?

I förra veckan fick jag ett sådant där kedjebrev från flera olika på jobbet där man kunde få en GRATIS laptop från Eriksson man behövde BARA skicka brevet till ett antal (väldigt många) och ett till en stackare på själva Eriksson. Jag tror inte ens Anna Swelund jobbar på Eriksson i alla fall måste hon ha bytt både namn och mail för hon har även haft vänligheten att ge ut GRATIS mobiltelefoner tidigare. Den gången gick jag på de stenhårt men inte denna gången. Nä Nä jag anade ugglor i mossen och slog ijhäl dom.

un_image002

De som va de roliga med detta är frågan gör  Eriksson datorer???? de får ni googla på 🙂

Jag tror mer på Perellis tävling i alla fall så håll nu alla tummar och tår att jag vinner 😉

Kram

Leel

8 svar på “Charoltte Perelli datatävling…”

  1. Du borde vinna med det fina fodralet.
    Skulle kunna tänka mig ett sådant själv fast kanske då i rosa. 🙂

    1. ne f….n de va någon annan 🙁 jag hade svarat fel på frågan som man skulle svara på. du vet jag är lite blond ibland å då blir de som de blir. Men jag e glad endå :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *