Så kul 404-sida

Jag läser alltid runt på olika tidningar när jag sitter å sörplar i mej min kaffekopp eller snarare kaffekanna, brygger alltid si så där 5 koppar å när jag är färdigsurfad så är kannan slut!! det är säkert farligt som attan och jag kan dö i förtid av så mycket kaffe, men va fasen de e ju en risk att leva. I alla fall, så hamnande jag på Eva Wieselgrens  GP blogg om teknik jag gör det för då man kan hitta trenderna tidigt. Jag kollar ofta in tekniksidor mm för att se hur trenderna och vad som är på gång i dessa branscher för förr eller senare ger det avtryck i vår heminredning.

I alla fall så fick jag men ett riktigt gott skratt när hon bloggade om en 404-sida som hon hade fått från Wired via Twitter. 404-sida är för er som inte vet så är det den sidan man får upp när man inte kommer fram till målet som man vill med webbadressen. Den  se ut så här hos mej.

image

Å oftast ser den ut så här.

image

 

Tryck till här så kommer du till sidan som jag vill visa, och ha lite tålamod så kommer den igång.

Teknikens under i sin fulla glans:)

 

//Leel

 

 

 

Såg riktigt den lille mannen för min inre syn (undrar varför man alltid associerar till att det är en man?) hur deppig han var. Gillar nog inte sitt jobb 🙂 till slut blev det nästan som en dikt.

//Leel

Ett svar på “Så kul 404-sida”

  1. Den var verkligen cool! Har funderat på att göra en egen 404 sidan, men kom inte så långt. Hittade en sida ned massor av förslag men kommer inte ihåg länken. Får nog fundera igen, tack för inspirationen!

    /Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *