Hängmattor och hängstolar ett måste i sommaren.

Jag gillar att sitta och gunga i mina träd och planerar att köpa två riktigt fina hängstolar att hänga i mitt bokträd. http://www.hamaca.se/ har underbara hängstolar i regnbågens färger. Nu är jag ju så boring att jag inte vågar mej på så mycket färg ja kalla mej minimalist javisst.

Brasil%20Mocca%20Hammock_A_Pchair_600x800

Nu vill jag veta vilken jag ska shoppa loss på? Vilken stol är finast?

Leel

2 Responses to “Hängmattor och hängstolar ett måste i sommaren.”

  1. Karin says:

    Jag tycker att du ska köpa den till höger, med rött i.

    Beror på att jag är såld på svart, vitt och rött tillsammans!

  2. nett says:

    Är det mellan de alternativen så säger jag den högra, med rött i.
    Fina grejer, man vill verkligen HA…..

Leave a Reply