ROTOR en designstudio

Rotor är en designstudio i Borås som gör mycket fint att hålla i handen. Du kan hitta Rotor prylar lite var stans men på nätet är det som är de lättaste att shoppa på tycker jag. Borås textilmuseum har i sin lobby en liten utställning med ROTOR prylar.

De är dyktiga på keramik och även textil. En annan del av Rotor är design studion    Björk & forth som säljer mönster för framförallt textilier. Designerna heter Pia O. Björklund, Birgitta Swahn & Magnus Forthmeiier

 

  Marimekko på textilmuseet (37)Marimekko på textilmuseet (32)

Marimekko på textilmuseet (36)

Mina mobilbilder ovan från utställningen.

 

company_05 ceramics_01

Bilderna ovan är tagna från ROTOR hemsida. Deras runda form är speciellt för denna design studio och skapar ett igenkännings uttryck. Man behöver inte tänka ens för att veta vart varumärket tillhör å de e coolt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *