GP&J Baker en förlorad värld

det finns något vackert i den engelska textilkulturen som i den vackra 80-tals serien en förlorad värd med Jeremy Irons och  Antony Andrews . Jag var kär i Antony och fattade aldrig att rollfiguren var homo!!  Undrar vem som levde i en förloradvärd egentligen, serien eller jag? Nu till textilen som är så traditionellt och Brittiskt Rockokoromantik.

Hos GP & J Baker ser man denna avsomnade och förtrollande värld som bara vi TextilFetishister kan älska. Så vackra tyger men i våra nordiska och minimalistiska hem som 2000- talet har inrett till oss, så vill det till mycket för att få dessa tyger att hitta sin plats.

Men njuta, beundra  och älska det kan man hur mycket som helst. Jag vill stryka handen över silket och sammeten. Känna brokaden vibbrera under mina fingertoppar. Ja, ni hör ju själva att jag har gått igång.

Jag tror att nu när lågkonjunkturen håller på att ta stryptag runt våra feta nackar så vill vi omge oss av mjukt och värmande tyg. Jag tror till och med att helteckningsmattan gör sitt intrång i våra hem återigen. Så mjukt att vadagenom en tjock helteckningsmatta med bara fötter.

gpj-baker

Så mycket ögonGodis.

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *