inrednings affärer utanför GBG

Det kan vara kul att ta bilen ut på landet och spana efter affärer som har kul saker att erbjuda en inredningsgalning som mej. I går tog jag en tur med bilen mot Kinna- Skene. Efter väg 156 finns en ladugårdliknade afför med intrednings prylar som faktiskt kan vara väl värd ett besök. Butiken ligger i första Sätilakorset om man kommer från GBG.

inredninginredning

inredninginredning

Jag gick därifrån med två  stycken Ljuslykta/vas. De kostade 59 sek styck och de blev två riktigt fina påskdekorationer. Efter årstid, humör och fantasi kan man lägga i saker, blommor, stenar vasdelen här är det bara storleken och din fantasi som sätter gränserna.

Såhär fick jag till det. 

Cosycorner.seCosycorner.se

 

Nu är det långfredag och då ska man ta det lugnt och rota fram sina påskprydnader så sonen känner att det är Påsk. Jag har ordnat påskägg och presenter som han nog blir nöjd med. Han tjatar å det vildaste om ett X-BOX och de roliga är att jag har köpt ett till honom, men det ska han få efter utvecklingssamtalet med fröknarna. Han går i 5an och nu är det nationella prov som gäller. Har han gjort bra ifrån sej blir han belönad med en X-BOX och har det gått mindre lysande så får han en X-BOX som tröst. Bra va!!

Leel

Ett svar på “inrednings affärer utanför GBG”

  1. Vad fint det blev! Det verkar vara en butik värd att besöka.
    Tur att din son inte läser din blogg! Då hade han blivit väldigt glad nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *