Tord Boontje & John Brauer

3447786819cabe1i14

Illusion heter bordet av John Brauer som jag blev helt kär i så galet kär att jag måste få till ett köp. Så nu sedan ett par år tillbaka är jag stolt ägare till ett av dessa handgjorda bord i akrylplast. Det svävar och pryder sin plast i mitt vardagsrum.

garland

Tillsammans med Tord Boontjes lampdekoration Garland blir installationen helt perfekt. Garland är ett stort ark med utskurna metallblommor och blad som man formar runt sin lampa eller vart man nu vill att dessa metall blommor ska blomma.

This is a perfect match in heaven images2

Å så här ser dessa godingar ut i mitt Cosycorner.

cosycornerse

Garland kan vara svår att få itag i just i Sverige. Till min Garland lampa använde jag två stycken en som jag släpade hem från Köpenhamn och en som jag inhandlade i Hallarna i Paris.

Do you Like?

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *