Partille-Johnny

I vintras fick jag nys om en lite trendstil som junisar har startat.  Här i GBG området kallar man stilen för Partille Johnny!!!  

Jo, det är sant och det är en stil som ingen annan.

Det är både killar och tjejer som stylar sej på detta sett och det som utmärker stilen är att man snor byxorna runt benen och kränger på hårsnoddar så många så att det är snyggt. Killarna stoppar ner sina japanska Evisu-jeans  i tubsockor och de har pikétröja.  Även brun utan sol i nyllet används flitigt. 

en del har bandanas runt knät och det ska vara spretigt hår som gäller.

I alla fall så var jag och spanade runt i Partille på Allum, och gissa om jag blev glad när jag fick levande bevis för att trenden existerade. två små junisar i rulltrappan på Allum. Var bara tvungen att fota benen på dessa tjejer. Sen var de platinablonda och massor av glitter eyeline i silver under ögonen. Kändes lite Mangastil över dom.

Partille Johnny tjejer

 

Snyggt eller inte det är kul när trender kommer från gräsrötterna. Skulle vara så himla roligt att veta hur det kom sej att detta blev en trend och hur tänkte man i början? Var det bara en fyllegrej eller lite kul på skollektionen. Jättespännande att få veta, så vet någon hojta till och berätta mera.

Leel

9 Responses to “Partille-Johnny”

 1. Cosycorner » Partille Johnnys igen says:

  […] måste alla och jag menar alla  gått igång på Partille Johnnys. Många söker och googlar efter denna trend så jag får sjukt mycket besök som handlar och vill […]

 2. maja says:

  Va kul dom ser ut!!!! eller hur 🙂

 3. evisu says:

  dom överdriver räcker med en snodd och många evisu byxer är snygga 😀

 4. Sara says:

  Fult fult fult fult..

 5. Pierre says:

  sjukt snyggt mest på killar! I (L) PJ

 6. Leel says:

  Äntligen en som tycker de e snyggt!! Jag tycker det är mest kul att vågar gå klädd så många tycker ju att det det är provokativt.

 7. ewl says:

  enligt mej såe äe fjortis mer tjejit å pj äe som kill-fjortisar, många kommenterar bah: gå å dö, fult å såe ni som nt gillare behöver väl nt säga nåt för dom som äe pj och fjortisar får väl va dt om dom vill 😮

 8. Leel says:

  Du har så rätt man får va precis som man vill!!

  Leel

 9. Leel says:

  Jessica, You can start the trend in US 🙂 just buy some elastic band for the hair and put it on your throusers. I wonder what you will call it? Idaho Jhonny!! :))

Leave a Reply