GBG vår i affärerna

Å min dator är så tråkig den är riktigt seg. Måste formatera om hårddisken! HJälp det är som att vara hjärnkirurg. Ska nog hinna med det i Helgen. Så hör ni inget ifrån mej så vet ni varför Chrash Boom Bang in the out of space. Håll nu både tummar och andra genitalier för mej Och hoppas det funkar sen efter detta.

Nu till vad jag såg mer på stan i lördags. Jag har massor av bilder så jag kör på med några nu

 

pa-span-i-gbg-36

 

HönaPöna i svart fodral. Fast de e nog ett par tuppar som pryder omslaget. Jag gillar trenden att göra om något traditionellt och sött till något fräckt och kul.

Det är Hemtex som har denna påskserie med diverse produkter för att förgylla påskbordet. Gillar detta Mycket!

pa-span-i-gbg-32

Ovan mönster hittade jag hos Ahlmedals på Kungsgatan men till mitt förtret så glömde jag kolla vem som producerade det. Färgställning och mönster bilden gick jag igång på tänk att ha en 30 tals fåtölj med denna mönsterbild. De e Mums!

pa-span-i-gbg-27

Det har sedan ett par säsonger sedan funnits laserskuren filt i alla möjliga former till exempel som löpare eller tabletter. Åhléns hade dessa helt vårgröna filtkorgar. jag kan tänka mej ett tjog med bruna bondägg på påskbordet i denna korg. Å ägg är ju så gott .

pa-span-i-gbg-171

Ibland fins det saker som ger en annan produkt ett nytt användningsområde. Detta är en sådan. Spiralljushållare som man sänker ner i en passande blomvas å så Vips så blir det en dekorativ ljuslykta. Åhléns har denna innovativa enkla pryl. När jag ser en smart lösning som denna tänker jag att fasen att inte Jag kom på detta och det säger jag med mycket avundsjuka.

Nu är jag färdig skriven här och jag ska gå och ordna ett eget hemmaspa och slappa lite innan sängen vill krama mej.

Kram till er alla!! Ps.  det ska snöa ikväll å hur kul e de i en stad som GBG!!

Leel

 

Ett svar på “GBG vår i affärerna”

  1. Hoppas att inte datorn kraschar för dig, men du fixar det lätt!

    Saker i laserskuren filt är verkligen fräckt, så mycket
    du kan göra i det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *