Zobidobi do fredag….

Nu är det fredag och man har en helt ny lååååång helg framför sig åså vips så e de mååååndag morgon.

I kväll ska det vara Disco på sonens skola med alla föräldrar och barn åså en massa Popcorn.  Jag har lovar att inte dansa för det kan ju bli väldans pinsamt för sonen.  Å i morgon ska jag ut på stan och spana efter nya fräsch vårlika trender. Det ska bli riktigt kul. Jag brukar gå ett varv i  innerstan och dess små butiker. Spaning följer i morgon! fönstershopping Och tills dess så kan ni spana in en skyltning jag såg i Stockholm i september förra året. jag gillar den tvärandiga tröjan riktigt mycket och flörtar med min stickande mor hela tiden men hon har inte fattat nått. Är riktigt sugen på att sticka jag med men tiden den är bara för snål mot mej.

Det ska jag göra en spaning om ocskå klockor det är och har alltid varit trendig. Ge mej förslag  i massor på  klockor man blir glad av så ska jag göra en spaning på detta.

 

Leel

2 svar på “Zobidobi do fredag….”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *