I GBG skylfönster

Var i den näst stora staden i går kväll å det var mycket vår i skyltfönstren. Blev riktigt sugen på många glada färger. Modet är så 80 tal ute i butikerna.hugo-and-the-kidz-093Men jag valde en lugnare färghugo-and-the-kidz-092skala och hittade 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna klänning hos MANGO. Den vill jag ha på sommarens första fest.Anledningen till besöket i GBG var att sonen äntligen skulle få lära sej måla och spela Warhammer 40.000. Han var glad som en lärka och då är det bara för mamman att fönstershoppa medan han förkovra sig.

Hittade lite heminredning från Lexinton i NK fönster. Jag tycker att Lexinton mest passar för en prydlig och rentvättad helylle tonåring och inte i ett vuxenrum och här hittade jag massor av inspiration till det kommande tonnårsrummet som jag har lovat sonen förutom nallefiltarna (hade NK inget annat att matcha in?). Men sonen är mer inne på svart a väggar(undrar vart det kommer att leda till?)

 

Lexinton

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *