Fikapaus på jobbet

är alltid trevligt och ibland så blir diskussionen riktigt intressant. I går så var tanterna i diverse åldrar igång och pratade om hur sura, arga och förbannade de blir på sina söner och män (ja hela det manliga släktet) för att de inte hänger upp tvätten som man ska, inte sätter in disken som man ska osv. 

Det blev ett himla liv på tanterna en del vart riktigt pedantiska när det gäller tvätten ”hur svårt kan de vara att ruska ut plagget och sen hänga upp” Någon sa att ” man vill ju inte påpeka att nått är fel Han får ju inte känna sej som någon prao hemma” Jag Bohemtanten med sort B satt och funderade Jösses men vart kommer dessa ufon som inte sköter markservicen??? Man kan ju undra eller det vi vi ju. Det är vi mammor och pappor som uppfostrar våra barn till dessa monster som kissar på tolalettringer eller kladdar ner med tandkräm i handfatet. Kan det finnas ett genetiskt fel på det manliga släktet eller? Fins det någon vetenskaplig forskning om detta???

Nä det är nog så att Vi mammor måste släppa taget ock sluta vara projektledare i hemmet . Det fins en bok om detta som verkligen är värd att läsa det är av Gunnila Bergsten.

untitled1

untitled-projekt

 

Väl värd att läsa.

 

PS. Hittade två snygga plädar när jag var i GBG i torsdags.

dsc00826

dsc00779

Bollfrans hela dan!!

//Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *