Span en ruggit snöig dag i GBG

Har varit på stan skulle till att göra mammografi idag och de gick ju bra och på löpande band. Först satt alla tanter i olika åldrar i väntrummet och sen ropades alla tanter upp och föstes in i små bås för avklädning. Då blev några av oss tanter förvirrade och börjad irrar runt utanför båsen (Inte jag) men då föstes de förvirrade tanterna in i båsen igen och sen fick man gå in en efter en för att fota Tuttarna. Jag kunde inte annat än att skratta för hur kände man sej nu då??

Det blev roligare sen när jag kom ut från mammografin. då ramlade jag in i den mest härligaste affär jag har varit på länge PRICKIGKATT http://prickigkatt.se/ är ni i Göteborg måste ni ta er till Magasinsgatan och bara njuta!!!! å Shoppa förstås.

Sen drog jag runt och fönstershoppade och besökte Norrgavel som jag ska snacka mer om i ett annat blogginlägg. Jag gillar Norrgavel så mycket. Men mer om detta senare.

Jag sprang förbi Engelskatapetmagasinet och de hade de färgerna som jag satsarROOOOOSA. Jag har en förkärlek till tapeter. Men i skylten hade de bara kuddar.

 

dsc00828

 

 

 

 

 

 

 

 

Visstblir man sugen på en rosa dalahäst 🙂

 

dsc00829

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I samma affär hade de dessa urläckra kuddarna med fotoprint i svart tryck på vit botten. Dessa är riktigt baraha mera av. Måsta ta mej tid att gå in och kolla ordentligt.

//LEEL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *