Formex bättre sent än aldrig

intro-till-formex-wonderland-stories-handlade-om-en-resa-i-alice-i-underlandest-varld_page_6färgerna rosa och grått gick jag loss på regält. är ingen ROSA romantiker men det kändes tok rätt så jag ska plocka upp dessa färger i mitt sovrum. planen är att måla väggarna. Exet är ett sådantdär fruktat vävtapetsreak så hela ovan våningen består av vävtapeter och det är inte lätt att jobba bort dom så de får vara kvar. Lyckade få ut honom innan han gick loss på väggarna i nedrvåningen med sin hemska älskade VÄVtapet!!!

Ett svar på “Formex bättre sent än aldrig”

  1. Hm, intressant det där med vävtapeterna! Ditt sovrum kommer med all säkerhet att bli fint i rosa och grå, du har ju verkligen känsla för färg och form.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *