Lördag i januari

En ganska grå och tråkig dag  kan man säga . Men man behöver ju inte titta ut man kan ju titta in hos mig på cosycorner. Namnet i säg har ställt till de jag som inte stavar så bra la upp domännamnet cosycorer.

Mysiga urkänaren eva solo på ren svenska. Det var nog inte det domännamnet man helst hade velat ha. Så då fick jag losa lite pengar och lägga up det riktiga och tänkta domännamnet COSYCORNER.  Bloggen är tänkt att underhålla inspirera och entusiasmera när det gäler hus hem och mysiga hörn i offentlig och privat miljö.

2 Responses to “Lördag i januari”

  1. Karin says:

    Vad kul att du är igång :). Jag är övertygad om att du kommer att inspirera och påvisa trender. Lycka till!

  2. admin says:

    Tack, jag hoppas att jag ska ge inspiration och ideer till likasinnade.

Leave a Reply